Joulun lahjadiilit 2019 - toimitusehdot

Joulukalenteri on Vihti Resort Oy:n tarjoama.

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Vihti Resort Oy:n toteuttaman, PuuhaParkin joulukalenterin lahjadiilit-kampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot. Osapuolina Vihti Resort Oy:n Lahjadiilin ostaja.

Vihti Resort tarjoaa erilaisia lahjadiilejä joulukalenterin muodossa. Lahjadiilit kampanjoissa on ideana tarjota tietty määrä liikuntapalveluja edulliseen, ennalta määrättyyn hintaan. Kun kampanjan tavoitemäärä toteutuu kampanja päättyy automaattisesti. Mikäli tavoitemäärä ei toteudu, niin kampanja jatkuu 24.12.2019 saakka, ellei itse kampanjassa ole rajattu erikseen juuri sen kampanjan kestoa. Yksittäiset kampanjat voidaan määrätä päättymään aiemmin. Kaikki joulukalenterin kampanjat päättyvät kuitenkin viimeistään 24.12.2019 vaikkei tavoitemäärä toteutuisikaan.

Vihti Resort Oy on tehnyt palvelutarjous-diilejä eri yrityksien kanssa. Ostaja sitoutuu aina noudattamaan kyseisen yrityksen toimitusehtoja ja sääntöjä.

Maksamalla ostaja varmistaa palvelutuotteen saamisen. Liput toimitetaan aina sähköpostilla, paitsi tekstiviestilahjat, jotka toimitetaan tekstiviestillä. Lippu vaihdetaan paikanpäällä siinä luvattuun palveluun tai tuotteeseen.


Asiakastietojen arkistointi, käyttö ja GDPR

Hyväksymällä toimitusehdot, asiakas hyväksyy samalla tietojensa rekisteröimisen ja tallentamisen. Tietoja tullaan käyttämään vain ja ainoastaan tuotteiden lähettämiseen ja seuraavan vuoden joulukalenterista muistuttamiseen. Tietoja ei tallenneta enää 31.12.2020 jälkeen. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun markkinointiin, kuin tästä joulukalenterista viestimiseen (ellei asiakas ole hyväksynyt markkinointiviesti kohtaa).


Maksutavat

Maksuista vastaa Paytrail Oyj (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj).

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7. Innova 2, Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä. Puhelin: +358 600 41005.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.